map 2
Angered

Angeredsparken

send 1
E-postadress

info@angeredscykellopp.se

Tävlingslopp

Information

Loppet består av tre varv på en bana vilket totalt blir 70 km. Alla deltagare i tävlingsloppet får en individuell tid och de första 500 metrarna är utan tidtagning. Tävlingsloppet har tre startgrupper beroende på hur snabbt du cyklar och du hämtar ut din nummerlapp och betalar avgiften mellan kl 11.00 och 12.00 i sekretariatet i Angeredsparken.

Tävlingsloppet startar kl 13.00 och alla tre startgrupper ska vara på plats i startområdet senast 12.45.
Vid avbrott under cyklingen, måste du meddela funktionär och bandet med chipet måste lämnas tillbaka vid målgång. De tre snabbaste i tävlingsloppet tilldelas ett enklare pris och prisutdelning sker kl 17.00 i Angeredsparken. Som deltagare i tävlingsloppet har du även möjlighet att vara med i vårt cykellotteri som kommer ha dragning samtidigt som prisutdelningen. Anmäl dig redan idag och var med och upplev cykling på Angereds fina banor.

Säkerhet

För att delta behöver varje deltagare ha en fungerande cykel som passar deras storlek, samt en godkänd cykelhjälm. Vi rekommenderar också att barnen bär lämpliga kläder och skor för cykling.

Pris

550 kr per deltagare

Friskningsklausul​

Genom att anmäla sig till Angereds Cykelloppet 2023 förstår deltagaren och/eller föräldrar att cykling är en aktivitet som innebär risker och faror som kan leda till personskador och egendomsskador. Deltagaren och/eller föräldrar ansvarar för att cykeln är i gott skick och uppfyller kraven för att delta i loppet. Deltagaren och/eller föräldrar ansvarar även för att använda en lämplig cykelhjälm och följa de regler och instruktioner som tillhandahålls av arrangören.

Deltagaren och/eller föräldrar friskriver härmed Angereds Cykelloppet personal och dess volontära, anställda, agenter, tjänstemän, föreningen och andra partner från allt ansvar, anspråk, krav eller skador som kan uppstå i samband med deltagandet i Angereds Cykelloppet 2023, inklusive men inte begränsat till personskador, egendomsskador eller dödsfall som kan uppkomma under loppet.

Genom att anmäla sig till loppet accepterar deltagaren och/eller föräldrar fullt ut alla risker och faror som är förknippade med deltagandet i cykelloppet och godkänner att det är på eget ansvar. Deltagaren och/eller föräldrar intygar också att de har läst, förstått och accepterat denna friskrivningsklausul.